OSVETA BIVŠEG PRIJATELJA: Podmetnute lažne fotografije gole Tanje Savić!

Izvor slike: Jelena Vučević (Tanja Savić) / nepoznata djevojka (dbnaked.com)

Nakon što je njezin nekadašnji prijatelj i suradnik Bane Đokić dao intervju za srpski magazin ‘Svet‘ u kojem je otkrio šokantne detalje o braku Tanje Savić i Dušana Jovančevića, mladić je nastavio s osvetom. Naime, nakon objavljenog članka u spomenutom magazinu, Tanjina službena Facebook stranica kojom je upravljao Đokić, nije bila dostupna, sve do prije nekoliko dana kada se Bane ponovno aktivirao.

osveta-bivseg-prijatelja-podmetnute-lazne-fotografije-gole-tanje-savic1

Đokić je počeo s postavljanjem fotografija na kojima Tanja loše izgleda, a sve to kako bi je osramotio. No, nije se zaustavilo samo na tome. On je večeras objavio fotografiju na kojoj se vidi guza i duga crna kosa ženske osobe uz koju je, administator stranice, pretpostavlja se, upravo Đokić, napisao: – Jedna slika s ledja za sat vremena spreda! Slika iz arhive 20.05.2014..

U želji da osramoti Tanju, Đokić vjerovatno razmišljao o tome da postoji mogućnost provjere autentičnosti fotografije. Folk-Portal je saznao da je fotka skinuta s jednog pornografskog web sitea, a na njoj se nalazi djevojka iz Bangkoka gdje je fotografija i nastala.

osveta-bivseg-prijatelja-podmetnute-lazne-fotografije-gole-tanje-savic2