Rođak Zulfo: Seka je plakala i molila da ne progovorim više nijednu reč!

Izvor slike: Mitar Mitrović(Seka)/Kurir(Zulfo)

Seka Aleksić i dalje vodi bitku s ujakom Ibrom Ramićem i rođakom Zulfom koji su pjevačicu jednom prilikom molili za pomoć, a ona ih, prema njihovim tvrdnjama, zbog toga prijavila policiji za iznudu.

Dnevni list ‘Kurir’ danas je objavio kako je pjevačica jučer razgovarala sa svojim rođakom kojeg je plačući molila da je više ne spominje u medijima, te da će um za šutnju platiti.

– Sestra me je zvala oko osam sati ujutru sa skrivenog broja i pitala me koliko para tražim da više ne govorim za novine. U početku smo fino razgovarali. Pravdala mi se da mi ništa nije uradila i rekla da smo se dobro slagali. Nije joj jasno zašto dajem izjave za novine. Rekao sam joj da me je jako pogodilo to što neće da našem ujaku finansijski pomogne, a u mogućnosti je. Najgore je što je ona za srpske novine pričala da joj familija preti, a i sama zna da nije tako. Počela je da plače i moli me da više ne progovorim nijednu reč – ispričao je Zulfo Ramić za ‘Kurir’ i dodao:

– Neka Seka zna da se uvrede koje je meni i našem ujaku uputila ne mogu platiti ničim, a pogotovo ne parama. Ja imam obraz! Ne može me kupiti jer se ne prodajem tako kako ona misli. Ako ujaku nije želela da pomogne kad smo je pitali, nema potrebe da me sad podmićuje da bih držao jezik za zubima. Ona zna da ja nikada od nje nisam uzeo marku jednu i nikad ne bih.

izvor: Kurir