Svekrva izbacila Gogu iz stana!

svekrva-izbacila-gogu-iz-stana

Iako se još nije oporavila od gubitka supruga, Goga Sekulić i dalje vodi bitku. Ovoga puta s roditeljima njezinog pokojnog Igora. Naime, pjevačica je nakon Igorove smrti nastavila život u njihovom zajedničkom stanu.

– Igor je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Zoran trenutno živi sa četvrtom ženom, a i majka mu se preudala, što su prilično otežavajuće okolnosti u tužnoj situaciji koja ih je sve zadesila. Kada se Igor verio sa Gogom, ona je napustila svoj devojački stan i preselila se u njegov, koji je nasledio od svoje bake. Njih dvoje su zajedno renovirali i uredili stan po svom ukusu još pre svadbe, da bi ih ubrzo zadesila borba za njegov život sa opakom bolešću. Budući da Goga zbog Igorove bolesti i brige oko njegovog stanja nije mogla da radi dva meseca, ostali su bez novca koji im je bio neophodan za lečenje. Odlučili su da pozajme novac od svojih prijatelja i na taj način pokušaju da pobede opaku bolest, ali nažalost, nije mu bilo spasa. Posle njegove smrti se sa njegovom majkom dogovorila da do četrdesetodnevnog pomena živi u tom stanu, da bi ga posle, po Igorovoj želji, koju je izrazio u toku lečenja u Nemačkoj, prodali i razdužili troškove lečenja – rekao je izvor portala ‘Opera-17’.

U želji da pokupi još neke stvari koje su ostale u stanu, Goga je u utorak otišla tamo i pokušala ući unutra, no ključ jednostavno nije išao u bravu. Šokirana, pozvala je policiju, ali onda je stigla i majka njezinog pokojnog supruga.

– Goga se veoma uspaničila kada je shvatila da njen ključ ne odgovara bravi i pozvala je policiju. U međuvremenu je došla i Igorova majka i objasnila pevačici da je ona promenila brave. Rekla joj je da će prodati stan, ali da ne želi da snosi troškove Igorovog lečenja i da je to na Gogi, što je pevačicu veoma razljutilo. Ona ne želi da Igorovo ime ostane ukaljano, da nekome ne ostane dužan, a za sebe, iako kao njegova zakonita supruga ima pravo na nasledstvo, nije tražila apsolutno ništa. Čitava ova situacija će svoj epilog imati i na sudu gde će Goga priložiti papire o svim troškovima Igorovog lečenja. Ona je zaista dala sve od sebe kako bi pomogla Igoru, snosila je troškove transporta njegovog tela, kao i sahranu, i nije joj jasan ovakav stav njene svekrve – završava priču izvor portala.

Goga nije odgovarala na poruke i pozive pa smo stoga ostali uskraćeni za njezin komentar.

foto: Svet