Ujak Ibro: Imam rak, a moja Seka neće da mi pomogne!

Izvor slike: Express/Hello!

Popularna folk pjevačica Seka Aleksić ovih dana muku muči s medijskim natpisima. Nakon što je u jednom srpskom listu objavljeno kako Seka duguje porez državi, ona je pokazala dokumente koji potvrđuju da uredno plaća porez u Beču gdje je i prijavljena.

Tek što je riješila jedna problem, u medijima se pojavila priča kako Aleksićeva muku muči s iznuđivačem novca koji je nitko drugi doli njezin ujak Ibro Ramić. Naime, prema pisanju srpskih medija, ujak popularne pjevačice slao je svojoj sestri (Sekinoj majci prim.aut.) SMS-ove u kojima je tražio novac te navodio da će, ukoliko ga ne dobije, medijima svašta ispričati o svojoj nećakinji.

– Obratio sam joj se u najboljoj nameri i zamolio je da mi pomogne, da mi pošalje nešto novca da imam za lekove. I ništa nije uradila. Ništa joj ružno niko nije rekao. Ne mogu da verujem da je spremna tako nešto da uradi, posebno meni, koji sam je hranio kad je bila devojčica. Samo bih joj poručio da me ne dira, neka je živa i zdrava, uvek srećna. Ali neka svako sada vidi kakva je. Niko ne bi potencirao na ovakvoj priči da ona nije medijima rekla kako joj neko traži novac i da je ucenjuje. Zar ja u ovakvom stanju da budem spreman na nešto takvo? – ispričao je ogorčeno Ibro za bosansko-hercegovački magazin ‘Express’.

Ipak, Seka Aleksić demantirala je sve navode objavivši na Facebooku sljedeći status:

– Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da salje pretece poruke kako ce sada da nalupeta svasta po medijima! Pricajte sta vam je volja, mene niko nije izdrzavao i pomagao mojoj majci!Nikome nisam duzna da dajem novac, to je moja dobra volja.To sto ste se sada setili da ste mi familija je vasa sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte iskljucivo kada ja zelim i to nije vasa stvar kome cu da pomognem. Te ucene za koje posedujem dokaze SMS koje ste slali sam dala na uvid policiji pa njima objasnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lazem, ali dokazi postoje! Duzna sam da izdrzavam svoje roditelje koji su mi dali zivot i nikoga vise! Sve ostalo je moja dobra volja!Svakome po zasluzi… Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su tu bile uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji…A mom ujaku Ibri koji na krajnje ljigav nacin (iako sam mu vise puta slala novac, slala ga u banju itd..) pokusava da dobije novac od mene porucujem da me zaboravi i ne spominje!Za mene ne postoji! O njegovim saucesnicima u svemu ovome su obavesteni nadlezni organi! Toliko od mene!Zelim vam sve najbolje u zivotu!