Uplašena za sigurnost: Ceca tražila policijsku zaštitu!

Izvor slike: Telegraf.rs

Prije nekoliko dana na portalu peticije24.com pokrenuto je potpisivanje peticije – ‘Stop koncertu Cece na novosadskoj tvrđavi’. Potpisnici peticije kojih je u ovom trenutku oko 3 500 time nastoje bojkotirati koncert koji će Ceca Ražnatović održati 28.lipnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Među komentarima koje su ostavili potpisnici peticije, između ostalo je pisalo kako bi Ražnatovićeva trebala trunuti u zatvoru. Uplašena za svoju sigurnost, pjevačica je u policijskoj stanici podnijela prijavu protiv pokretača peticije, te tražila osiguranje.

 – Čim se peticija ‘Stop Ceci na Tvrđavi’ proširila u javnosti, a u okviru koje se pojedinci zalažu da ona ne učeštvuje na ‘Tamburica festu’ na Petrovaradinskoj tvrđavi, Ceca se veoma uplašila za svoju bezbednost. Ona je odmah otišla u policiju gde je prijavila organizatore ove peticije uz obrazloženje da je to poziv na njen linč. Tražila je pomoć od njih, ali i policijsku zaštitu, jer smatra da je njena bezbednost ugrožena. Pored toga, Ražnatovićeva je insistirala da se pronađu organizatori peticije i da se isti uhapse – rekao je izvor dnevnog lista ‘Alo!’, a saznanja je potvrdila i sama pjevačica.