(VIDEO) Boban Rajović bježao od policije?!

Izvor slike: Arhiva

Nedavno se pisalo o reklamnoj kampanji pjevača Bobana Rajovića koji je kao najavu pjesme ‘Interventna’ pustio teaser u kojem se govori o tome kako je uhićen. Ipak, čini se da je dirao tamo gdje ne treba, te je prema našim saznanjima Rajović ovaj put zaista i imao ”bliski susret” s čuvarima reda.

Na mail naše redakcije stigao je amaterski video klip u trajanju od nekoliko sekundi u kojem se jasno vidi kako Rajović bježi od policije. Naš izvor tvrdi da se sve dešavalo ispred jednog kluba.

– Grupa od desetak muškaraca se naguravala sa policijom. Meni je to privuklo pažnju te sam izvadio mobitel i taman kad sam namjeravao snimiti primjetio sam da se jedan od njih izdvojio iz grupe i počeo bježati. To mi je bilo interesantnije i uspio sam uhvatiti par sekundi prije nego sam pobjegao sa mjesta dogadjaja. Tek kad sam pregledao video shvatio sam da sam ustvari snimio Bobana Rajovića – priča naš izvor.

Kako bi saznali o čemu se radi, pozvali smo pjevača ali nam se on nije javljao na pozive niti je odgovarao na naše poruke.