(VIDEO) Boban Rajović: Boljelo me kada su mi rekli da se držim taksiranja jer od mog pjevanja neće biti ništa!

Izvor slike: PR

– Čim je ušao u taksi i rekao gde da ga vozim shvatio sam da je u pitanju “naš čovek” i tako je krenuo razgovor. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja, a ja sam mu rekao da pevam po kafanama i klubovima ali slabo zaradjujem od toga. Čak sam mu besprekorno otpevao pesmu ‘A i ti me izneveri’ na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pevanja neću ‘leba najesti – počeo je priču Boban Rajović o svojim početcima, točnije vremenu kada je u Danskoj radio kao taksist.

– Bio je toliko siguran u svoje reči da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspem da napravim karijeru – prisjeća se Rajović.

Priznaje da mu nije bilo svejedno čuti te riječi, ali je poslije njih bio još odlučniji u namjeri da napravi karijeru.

– Rekao sam mu da ću ja jednog dana raditi velike koncerte širom regiona i evo danas, više od petnaest godina nakon toga, ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, u Splitu i u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže – kaže kroz smijeh pjevač.

Da je ozbiljan u namjeri da pronađe izvjesnog Antu, pokazao je na svojoj Facebook stranici gdje je već objavio oglas: “Traži se Ante!“. Rajović dodaje da njega i sve njegove prijatelje čekaju besplatne karte za oba koncerta, te da je na Anti samo da se javi i ispuni obećanje dato prije petnaestak godina.

U društvu sa Bobanom Rajovićem i pričom iz života da ne kažem – nećete verovati šta je radio i čime se bavio pre nego što je postao poznat.

Posted by Dnevna doza lepog on Tuesday, January 19, 2016