(VIDEO) Dara napravila skandal na krštenju: Mrš odavde bre stoko jedna nevaspitana!

Izvor slike: Instagram/darabubamara_official

Proteklog vikenda nekoliko popularnih pjevačica okupilo se u Beču na jednom romskom krštenju. Brojne goste između ostalih uveseljavale su Dara Bubamara, Katarina Živković, Jana, Viki Miljković,…, a najveću pažnju privukla je upravo Bubamara.

Iako je inače poznata kao vrckava, puna energije, uvijek spremna za šalu, Dara se na proslavi sukobila sa jednim od gostiju, a kako srpski mediji pišu, riječ je o kumu djeteta koje se tog dana krstilo.

– Mrš! Mrš odavde bre! Mrš! Mrš odavde bre stoko jedna nevaspitana! Mrš! Da ti ne je*em mater sad ja! Mrš! Pi*a ti materina nauči da se ponašaš bre! – vikala je Dara na mikrofon što je u dvorani izazvalo muk.

Na videu se ne vidi zbog čega je popularna Novosađanka napravila skandal, ali ako je suditi prema riječima koje mu je uputila, kum se nikako nije ponašao u skladu sa Darinim očekivanjima.

Pogledajte video koji je u kratko vrijeme postao veoma popularan na društvenim mrežama!

 

Palo pomirenje između Dare i Viki?!

Na društvenim mrežama pojavila se i ja zajednička fotografija pjevačica koje su nastupale na slavlju. Ne bi tu bilo ništa šokantno da su Viki Miljković i Dara nisu zajedno na fotografiji. Naime, njih dvije već godinama nisu u dobrim odnosima, a s vremena na vrijeme uvrede su upućivale jedna drugoj putem medija. Dara je tako nedavno rekla da je ona New York, a Viki selo Laćarak.

Ipak, osim što su obje nasmijane na fotografiji, one su cijelu večer sjedile za istim stolom, pa ne treba čuditi ukoliko uskoro jedna od njih dvije izjavi kako su izgladile nesporazume i kako je “njihov rat bio napuhan u medijima”.