(VIDEO) Djevojka umjesto bakšišom Vladu razveselila grudima!

Izvor slike: Carska ohota

Mladi i sve popularniji pjevač Vlada Grujić koji se proslavio sudjelovanjem na festivalu ‘Sunčane skale’ iz tjedna u tjedan oduševljava posjetitelje beogradske kavane ‘Carska ohota’. Pjesma ‘Nikad ne reci nikada’ polako ali sigurno, ulazi u uši svima koji uživaju uz Grujićeve nastupe.

Da ga publika voli pokazalo se i na jednom od nedavnih nastupa kada ga je djevojka nakon molbe da joj otpjeva njezina najdražu pjesmu, umjesto novčanicama, “počastila” na originalniji način. Spustivši majicu, zanosna brineta Vladi je pokazala grudi, a on se iznenađen, uhvatio za glavu i prasnuo u smijeh.

Cijeli lokal bio je u šoku. Muškarci su se hvatali za glavu, dok su djevojke pljeskale. Naravno, ni Vlada nije ostao imun, pa je zbog ovog neobičnog gesta, otpjevao tri pjesme po želji nepoznate ljepotice i pozvao je da bude njegov specijalni gost na njegovom novogodišnjem nastupu u popularnoj kavani.

U ovom slučaju potpuno važi poslovica: „tko umije, njemu dvije“, samo što ovoga puta ona nema nikakvo preneseno značenje.