(VIDEO) PRIZOR KOJI SE NE VIĐA ČESTO: Dado Polumenta zaplakao zbog svoje nove pjesme!

Izvor slike: Screenshot

Pjevač Dado Polumenta se nakon duge pauze vratio na scenu numerama koje su u kratkom roku postali hitovi i osvojili publiku diljem regije. U želji da njegov uspjeh bude još veći, pjevač je proteklih nekoliko mjeseci većinu vremena provodio u studiju gdje je u novu pjesmu utkao dio sebe, svog srca i duše. Kako bi je adekvatno najavio, odlučio se za direktno obraćanje fanovima putem svog YouTube kanala:

– Mislim da će ova pesma reći sve ono što sam i želeo da ispričam, tokom čitavog svog života. Ova poruka će da gane svakog pravog čoveka.

Svi oni koji su pratili njegov javni te privatni život proteklih godina, vrlo dobro znaju da je Dado imao razne turbulencije, no čini se da je sada zreliji te da se odlučio okrenuti pravim životnim vrijednostima. S obzirom na to da je iz svojih dosadašnjih bitki izlazio kao pobjednik, Polumenta je rekao da može poslužiti kao primjer te da će se potruditi upravo tu snagu i motivaciju iskazati u novoj numeri.

– Smatram da bez Božje pomoći ne može ovako neko delo i da nastane… – rekao je pjevač koji ističe da mu je drago što je numera, koja nije ni završena, kod ljudi koji su je čuli već izazvala jake emocije.

Pogledajte suze ovog popularnog pjevača!