(FOTO) KIM KARDASHIAN: Jelena Karleuša je nevjerovatna!!!

Izvor slike: Instagram/karleusastar / Instagram/kimkardashian

Dio 2015. godine definitivno je obilježila pop diva Jelena Karleuša. Svjetski mediji pisali su o tome kako najpopularnija starleta na svijetu – Kim Kardashian kopira srpsku zvijezdu. Sve je počelo sa istim modnim kombinacijama koje je Kim nosila nekoliko tjedana nakon Jelene, a onda se starleta ofarbala u plavo i skratila kosu baš poput Karleuše.

Mediji su “opleli” po Kim, JK je stekla svjetsku popularnost, nove fanove, a u priču se nedugo nakon natpisa upleo i prijatelj američke starlete – Jonathan Cheban. On je u objavio tekst u kojem je srpsku divu optužio za kopiranje svoje prijateljice, a to je objavio i na društvenim mrežama. Ipak, Jelenini fanovi su brzo saznali da je Jonathan u želji da obrani svoju prijateljicu lažirao datume na fotografijama. Zbog ovoga se oglasio na Twitteru, a sporne fotografije obrisao sa Instagrama.

– Molim ljude da mi prestanu pisati o nekoj tamo pjevačici, koja me ne zanima. To je samo post na mom sajtu, baš me briga za to što pišete – napisao je Cheban tada.

 


 

Nešto manje od godinu dana nakon svih tih natpisa, oglasila se Kim Kardashian koja je, za razliku od svog prijatelja, uputila salvu komplimenata na račun Jelene Karleuše. Na web stranici kimkardashianwest.com, u kategoriji WOMAN CRUSH WEDNESDAY (ŽENA KOJA OBILJEŽAVA SRIJEDU) našla se ni više ni manje nego JK.

– “Žena koja obilježava srijedu” ide pop zvijezdi Jeleni Karleuši! Prvi put sam postala svjesna nje kada su ljudi usporedili naše stylinge – neki su čak rekli da je kopiram. Naravno, morala sam je vidjeti! Ona je fantastična!!! Neki od naših stylinga stvarno izgledaju slično. Volim njezin odvažn smisao za stil! Obje smo potpuno glamurozne djevojke! Ona izgleda kao snažana, marljiva žena i ja to volim. Puno poštovanja! – napisala je Kim Kardashian te objavila Jelenine fotografije.

foto-kim-kardashian-jelena-karleusa-je-nevjerovatna

Jelena se oduševila zbog objave koju je Kim postavila na svojoj službenoj web stranici, te je sve što je imala za izjaviti bilo: – Ne znam šta da kažem… Respekt za ovo.

Zaista, respect!