(FOTO+VIDEO) Pirati oduševili publiku i žiri na Sunčanim Skalama!

Sve popularniji hrvatski bend Pirati niže uspjeh za uspjehom. Nedavno su objavili spot za novu pjesmu ‘200%‘ koju su snimili u studiju Bojana Bjelića te s kojom su sudjelovali na festivalu ‘Sunčane Skale’ u Herceg Novom i od 26 izvođača osvojili visoko četvrto mjesto.

– Iskreno, nismo se nadali ovakvom uspjehu. Došli smo se predstaviti publici i upoznati ih s našim radom, ali nismo mogli ni pretpostaviti da će takvo zanimanje izazvati pjesma ‘200 posto’, kao i naše sudjelovanje na ovom prestižnom festivalu – rekao nam je pjevač benda Siniša koji dodaje kako su tužni što se na crnogorskom primorju nisu stigli odmoriti:

– Za tih par dana dole smo dali milijun intervjua.Takvo zanimanje medija smo izazvali da smo doslovno davali intervju za intervjuom. Nismo stigli ni jednom otići na plažu, jer ako nismo imali dogovoren intervju, onda smo bili na probi. Ipak, jako smo zadovoljni, tako da nije neka velika šteta što se nismo uspjeli bućnuti koji put.

fotovideo-pirati-odusevili-publiku-i-ziri-na-suncanim-skalama1

Odmah nakon festivala, po dolasku u Zagreb, Pirati su istu večer imali dogovoren nastup, kao i dva dana kasnije, dok su treću večer nastupili na najvećem festivalu piva u BiH i to kao predgrupa ‘Miligramu’.