(VIDEO) Bojan Bjelić oduševio Bugare!

Izvor slike: Facebook/BojanBjelicOfficial

Album ‘Prva rezerva’ koji je Bojan Bjelić izdao krajem 2013. odlično prolazi kod publike. Neke od pjesama same su se izdvojile već po objavljivanju albuma, a pošto je Bjelić ubrzo nakon promocije otputovao na Kubu, prava promocija tek slijedi. Tako će pjevač tijekom sljedećeg tjedna snimiti spot za pjesmu ‘Kad me ne bude‘ koja je stekla velike simpatije širom Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije,…, ali i Bugarske.

Naime, Bojan je prije nekoliko tjedana bio u Sofiji gdje je snimao emisije za njihove najgledanije televizije, te dao intervjue za najčitanije portale.

– Po povratku sa Kube dobio sam poziv da gostujem na nekoliko televizija. Moram da priznam da me poziv iznenadio budući da do sada nisam čuo da su neki naši pevači gostovali uživo u emisijama u Bugarskoj. Nakon samo nekoliko televizijskih gostovanja mnoge pevačice su se zainteresovale za duet, brojne televizije za moje ponovno gostovanje, a moj album ‘Prva rezerva’ uskoro izlazi i za tamošnje tržište. Veoma mi je drago zbog svega toga. – rekao je Bojan za Folk-Portal.

video-bojan-bjelic-odusevio-bugare1

Ubrzo nakon posjeta Bugarskoj, na Facebooku se osnovala stranica koja okuplja Bjelićeve obožavatelje iz te zemlje, a broj enormno raste.