(VIDEO) ODALI MU PRIZNANJE: Mile Kitić dobio nagradu od YouTubea!

Izvor slike: Facebook/MileKiticOfficial

Izuzetno uspješan album ‘Mađioničar‘ koji je iznijedrio brojne hitove, uvelike je pomogao u karijeri Mileta Kitića i na internetu. Albumom sa 12 novih pjesama, Kitić je stekao još više fanova, a samim tim i publiku koja društvene mreže koristi kao jedno od glavnih sredstava informiranja.

Naime, on je prije nekoliko mjeseci ušao u krug izuzetno praćenih kanala na YouTubeu. Folker je tako sa preko 100,000 pretplatnika ušao u mali krug pjevača na ovim prostorima kojeg na spomenutom web siteu prati toliki broj ljudi. Za nagradu što doprinosi uspjehu sitea i što je dostigao toliku cifru, YouTube mu je poslao njihov srebreni logo koji je izuzetno značajna nagrada u svijetu interneta.

Podsjećamo, do sada su tu nagradu sa ovih prostora dobili Ceca Ražnatović, Milica Pavlović, Saša Kovačević,…, a jedini koji za sada imaju zlatni logo YouTube-a, je IDJ Videos produkcija za koju je Mile ovih dana izdao pjesmu ‘Da me je ona volela‘, otpjevanu sa Sašom Matićem i Acom Lukasom.

Pogledajte kako se Kitić zahvalio svojim fanovima!

Dragi moji,prešli smo brojku od preko 100,000 pretplatnika na mom YouTube kanalu! Prešli smo je zajedno jer ste upravo vi oni zbog kojih sam ja tu gdje jesam i zbog kojih obaramo rekorde svakim novim singlom i albumom! Neću vas iznevjeriti! ;)https://www.youtube.com/MileKiticOfficialHVALA VAM!Vaš Mile!

Posted by Mile Kitić on 20. travnja 2017