Slađa ponovno izgubila bebu!

Izvor slike: Blagoje Kešelj

Nekoliko dana nakon što je potvrdila da je ponovno trudna, pjevačica Slađa Vujičić otkazala je sve nastupe kako bi se u potpunosti posvetila sebi budući da je prošle godine doživjela spontani pobačaj.

Samo nekoliko dana kasnije, Slađa je nažalost ponovno saznala tužnu vijest, a to je da joj se po drugi puta dogodio spontani pobačaj.

– Bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Kako je i prošle godine u ovo vreme izgubila bebu, ona je zaista vodila računa da ovog puta sve bude kako treba. O svom drugom stanju nije želela da priča u javnosti, samo je potvrdila informaciju i rekla da će otkazati sve nastupe, jer je želela da se posveti sebi. Ipak, nekoliko dana kasnije saznala je da je izgubila bebu. Ova vest ju je baš slomila, nekoliko dana je ležala kod kuće, a uz nju je sve vreme suprug Zoran, porodica i najbliži prijatelji – rekao je za dnevne novine ‘Alo!’ izvor blizak pjevačici i dodao:

– Ona je zaista jaka i veruje da će brzo sve ovo preboleti i okrenuti se drugim stvarima. Mnogo joj znači podrška svih ljudi, ali sada želi da se malo odmori od svega, te ne zna kada će se vratiti svakodnevnim obavezama.

Slađa je saznanja potvrdila zamolivši novinare da je više ne pitaju ništa na tu temu budući da joj je jako teško.