Đole i Vesna snimili novi album, a u planu je i reality show o njihovoj obitelji!

Grupa Đogani ovih dana vrijedno radi na novom materijalu koji će uskoro predstaviti publici. Od zadnjeg njihovog albuma prošlo je punih pet godina pa su Đole i Vesna odlučili svoje obožavatelje razveseliti novim CD-om na kojem će se osim već poznatih singlova naći četri nove pjesme.

Ni ovoga puta ovaj bračni par ništa nije prepustio slučaju pa su za nove numere već snimili i spotove, a trenutno su u tijeku pregovori sa ‘City Recordsom’ i ‘Grand’ produkcijom oko izdavanja albuma.

 

Reality show po uzoru na obitelj Kardashian!

Budući da je upravo obitelj Đogani jedna od najeksponiranijih obitelji u Srbiji, prema pisanju portala ’24sata’, uskoro kreće snimanje reality showa po uzoru na svjetski popularnu obitelj Kardashian. Kamere će život ove velike obitelji pratiti 24 sata dnevno, a sve će se emitirati na televiziji ‘B92‘.

– Ne mogu još ništa da govorim pošto ugovori nisu potpisani. Kako sam ja shvatio, sve će se vrteti oko Lune (kćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija prim.aut.) i Slađe (Đoletova bivša supruga prim.aut.). Morao sam da odbijem poziv za neku ozbiljniju ulogu jer nemam vremena za to. Naravno, mi ćemo se pojavljivati s vremena na vreme – rekao je Đole za ’24sata’, a ništa više od toga nije otkrila ni Slađa:

– Ne smem mnogo da govorim o tome jer još ništa nije zvanično. Evo, vi ste prvi sa kojima govorim. Još pre nekoliko godina mi smo vodili razgovore o sličnim formatima, ali to se nije ostvarilo. Izgleda da će se sada realizovati.