(FOTO) POVRATAK MITROVIĆIMA: Dara Bubamara u žiriju Pinkovih zvezdi!

Izvor slike: Facebook/OfficialDaraBubamara, Kurir (Mitrovići)

Prelazak Šabana Šaulića iz ‘Granda‘ u ‘Pink‘ ovih dana je tema broj jedan u srpskim medijima. Dok neki pišu kako je razlog njegova odlaska iz show programa ‘Zvezde Granda‘ – Ana Bekuta, on tvrdi kako je samo riječ o boljoj ponudi te novom izazovu koji je stavljen pred njega budući da će se u žiriju ‘Pinkovih zvezdi‘ osim njega, ove godine sigurno naći Dragana Mirković i Zorica Brunclik.

Osim njih, o sudbini kandidata odlučivati će i Dara Bubamara koja je na Facebook objavila fotografiju sa Milicom Mitrović, suprugom vlasnika televizije ‘Pink‘. Uz fotografiju, Bubamara je napisala kako je potpisala ugovor te će tako novi album izdati za ‘City Records’, biti u žiriju popularnog show programa, ali i najavila koncert u ‘Kombank Areni’.

Pinkove zvezde /sezona 3 / album city/Records/Arena/potpisan ugovar ?❤️❤️❤️??????srecna sam?❤️❤️

Posted by Dara Bubamara on Wednesday, September 7, 2016

Podsjećamo da je Dara 2013. godine izdala album za ‘City Records‘. Ipak, taj album nije prošao kod publike kako je pjevačica očekivala, a kao jedan od razloga navodila se loša reklama koja je pratila album. Baš zbog toga, Bubamara je nedugo nakon izdavanja snimila singlove koje je potom izdala za ‘Grand‘ gdje je dobila odličnu reklamu, a u proteklih dvije godine jedna je od pjevačica koja ima najviše nastupa.

Zanimljivo je i kako su pjevačicu nedavno u emisiji ‘Premijera‘ na televiziji ‘Pink‘ prozivali zbog nastupa na svadbi te je ismijavali. Čini se kako je Dara prešla preko svega te se ponovno odlučila vratiti u “ružičasto jato”.