(FOTO+VIDEO) NOVI ČLAN ŽIRIJA, VODITELJICA, STUDIO I PRAVILA: Počelo snimanje 11. sezone ‘Zvezda Granda’!

Ekipa najgledanijeg talent show programa na Balkanu počela je sa snimanjem nove sezone. Osim što su se u žiriju dogodile izmijene pa je tako na mjesto Šabana Šaulića došao Aca Lukas, ‘Grand‘ je bio prinuđen naći novu voditeljicu budući da je Sanja Kužet trudna. Na njezino mjesto stigla je Sanja Ćulibrk koja će uz Voju Nedeljkovića svakog tjedna predstavljati nove mlade pjevačke nade.

Osim stalne postave žirija koju će činiti Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac, u ovoj sezoni posebno mjesto imati će još jedna osoba čiji će se identitet otkrivati uvijek na kraju emisije.

fotovideo-novi-clan-zirija-voditeljica-studio-i-pravila-pocelo-snimanje-11-sezone-zvezda-granda

U novoj sezoni stižu i nova pravila. Da bi kandidat prošao u sljedeći krug biti će potrebno da svih 7 članova žirija pritisne tipku “da”, a ukoliko se dogodi da ne dobije niti jedan glas, on automatski ispada iz natjecanja. Da bi natjecatelj išao u baraž morati će dobiti barem dva glasa, dok će produkcijski žiri, koji čine Saša Popović i Snežana Đurišić, moći za vrijeme emisije pet puta iskoristi tipku “da” i tako donijeti konačnu odluku o sudbini kandidata.

Prva emisija na je programu u subotu, 24. rujna od 21h na televiziji Prva, OBN-u i Kanalu 5.

U STUDIO ULOŽENO POLA MILIJUNA EURA?!

Da Saša Popović i Lepa Brena ne žale novac kada je u pitanju posao, svjedočili smo nebrojeno puta, a to su dokazali i novom scenografijom. Srpske dnevne novine ‘Alo!‘ pišu kako je renoviranje studija vlasnike stajalo oko 500 000 eura.

foto-novi-clan-zirija-voditeljica-studio-i-pravila-pocelo-snimanje-11-sezone-zvezda-granda-studio foto-novi-clan-zirija-voditeljica-studio-i-pravila-pocelo-snimanje-11-sezone-zvezda-granda-studio2

Skupocjenu scenografiju čine svjetleći zidovi koji čine zvijezdu, a na svakom od šest krakova nalazi se stol za kojim sjedi po jedan član žirija. U sredini zvijezde nalazi se dio predviđen za kandidata koji na scenu izlazi liftom. Razlika u odnosu na prethodnu sezonu je u tome što se ispred svakog člana žirija nalazi zid koji se podiže i spušta ovisno od glasa koji daju. Ukoliko glas “da” – zid se spušta i mogu gledati nastup kandidata, a ukoliko pritisnu “ne” – zid se podiže i ne vide kandidata.

foto: zvezdegranda.tv (Z.K.Munja/D.Milošević)