‘Grand’ od jeseni na ‘Prvoj’!

Izvor slike: Marko Todorović, Profimedia (Telegraf.rs)

Nakon prekidanja ugovora s Pinkom, Grand produkcija pokrenula je svoju televiziju koja se za sada može pratiti samo putem satelita i interneta. Budući da je produkcija koja je u vlasništvu Saše Popovića, Lepe Brene i Bobana Živojinovića time izgubila nacionalnu frekvenciju, ovih dana vodili su se pregovori s nekom od tv kuća koje imaju istu.

Dnevne novine ‘Alo!’ objavile su kako će se od jeseni emisije ‘Grand show’ i ‘Zvezde Granda’ emitirati na televiziji ‘Prva’ koja je usput i najveća konkurencija televizije ‘Pink’.

– Od kada su Željko Mitrović i Grand prekinuli saradnju, Saša je pregovarao sa nekoliko televizija ali je zbog ciljne grupe najviše voleo da se ostvari saradnja sa Prvom. Nekoliko puta se sastajao sa čelnicima ove televizije koji su još od ranije bili voljni da sarađuju sa Grandom, ali je do ovog trenutka to bili bezuspešno. Pre nekoliko dana konačno su postigli dogovor i načelno utvrdili termine, ali je ostalo da se dogovore oko još nekih sitnica – rekao je izvor ‘Alo-a!’ i dodao kako će se ‘Grand show’ najvjerovatnije emitirati srijedom, dok će nedjelja biti rezervirana za mlade pjevačke nade, natjecatelje show-a ‘Zvezde Granda’.

‘Blic’ je objavio i kako će ‘Grand’ od ‘Prve’ mjesečno dobivati oko 240 000€ budući da će se svaki tjedan snimati po tri emisije, a produkciji svaka donosi po 20 000€.

Prema neslužbenim informacijama, druge dvije ‘Grandove’ emisije: ‘Grand parada’ i ‘Narod pita’ mogle bi se pronaći u programskoj šemi Radio televizije Srbije.