Ana Kokić: Od sada ću vredno raditi na svojim talentima!

Izvor slike: Goran Srdanov/Blic

Sudjelujući u show-u ‘Tvoje lice zvuči poznato’, Ana Kokić pokazala je da je multitalentirana, te demantirala sve one koji su govorili i mislili da je ona povučena jer nema što pokazati. Njezin trud i kvalitetu publika je prepoznala i nagradila prvim mjestom. Izvedba pjesme ‘Try’ u finalnoj emisiji proglašena je za jednu od najboljih izvedbi ikad viđenu u Srbiji, ali i regiji.

– Moram priznati da sam malo zbunjena pošto se zaista nisam nadala pobedi i ovakvoj reakciji ljudi. Sve što mi se desilo u poslednje vreme me je nateralo da dobro razmislim šta ću dalje. Najveća pobeda za mene je što sam uspela da razbijem predrasude ljudi, da pobedim svoje strahove i odem preko svojih granica. Posebno sam srećna što sam isključivo trudom, radom i talentom pridobila simpatije publike.  – rekla je Kokićeva za ‘Novosti’.

– Isključivo je moja krivica i moja velika greška što nisam pokazala sve. Ali najbitnije je da ću tu grešku sada ispraviti i vredno raditi na svojim talentima. Za spektakl nikad nije kasno. Već ovih dana počinjem sa pripremama i treninzima za scenski nastup koji ću imati za predstavljanje nove pesme. Sada sam u velikom problemu jer su ljudi videli koliko mogu pa će minimum toliko očekivati od mene. A i sebično bi bilo sa moje strane da se ne potrudim posle toliko podrške i ljubavi koje sam dobila od publike. – izjavila je pjevačica koja je nagradu od 25 000€ uručila maloj Srni Sedmak, djevojčici bez jednjaka.