Milena Ćeranić odustala od sudjelovanja u ‘TLZP’ zbog Nemanje Stevanovića!

Svakim danom saznajemo sve više imena natjecatelja koji će sudjelovati u drugoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato. Iako se još brojna imena čuvaju u tajnosti, a sa nekima se i dugo pregovara, neki od sudionika već su poznati. Tako će prema saznanjima srpskih medija u novoj sezoni svoje glumačko, plesačko, pjevačko,… umijeće pokazati Goca Lazarević, Danijel Alibabić, Tanja Savić, Neda Ukraden, Lane Gutović, Đani i brojni drugi.

Jedna od natjecateljica trebala je biti i pjevačica Milena Ćeranić. Prema pisanju dnevnih novina ‘Alo!’, do toga ipak neće doći, a kao razlog Mileninog otkazivanja sudjelovanja navodi se moguće sudjelovanje Nemanje Stevanovića, inače bivšeg Ćeranićkinog dečka.

– Milena je bila oduševljena pozivom organizatora i jedva je čekala početak takmičenja, ali kada je čula da je svoje učešće potvrdio i Nemanja, istog trenutka je odustala. Jednostavno, ne želi da se sreće sa njim niti da ima bilo kakve dodirne tačke sa Stevanovićem. Odmah je pozvala organizatore i rekla da ima dosta zakazanih nastupa, zbog kojih neće moći da bude učesnik projekta. Iako joj je bilo krivo što otkazuje, Milena nije imala drugog rešenja – rekao je izvor ‘Alo!’-a.