NOVA SEZONA ‘TLZP’: Dara za sudjelovanje traži 120 000 eura!

Izvor slike: PR - splav Blaywatch

Emitiranje izuzetno gledanog show programa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ krenuti će krajem veljače. Prethodne dvije sezone bile su veoma zapažene, a ekipa show-a radi na tome da ovogodišnji natjecatelji budu još zanimljiviji od onih koji su sudjelovali u prethodne dvije sezone.

Rada Manojlović, Milica Pavlović, Mina Lazarević, Ivan Gavrilović i Bogoljub Mitić Đoša neka su od imena koja se spominju kao potencijalni sudionici, a jedna od onih koju producenti u ovoj sezoni žele vidjeti je definitivno Dara Bubamara.

– Dara bi bila idealana za ovaj muzički šou program, a u produkciji su svesni da bi im ona svojim učešćem digla gledanost. Posle seks skandala u kom se našla ona je postala popularnija što dokazuju i njeni nastupi na kojima se traži karta više – rekao je izvor dnevnih novina ‘Informer’ i dodao:

– Tražila je 120 000 evra, a s obzirom na to da se honorari za učesnike kreću između pet i 15 hiljada evra novac koji Dara traži je prevelik za budžet produkcijske kuće. Ali pregoviri su i dalje u toku – završava izvor.