Tanja Savić i Milena Ćeranić u drugoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’!

Izvor slike: Jelena Vučetić (Tanja Savić) / Mirko Tabašević (Milena Ćeranić)

Bliži se početak druge sezone emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’ , pa se samim tim sve više špekulira o sudionicima ovog spektakularnog show programa.

Već smo pisali o tome kako postoji mogućnost da se u žiriju druge nađe pobjednica prve sezone – Ana Kokić no zbog preseljenja njezinog supruga u Atenu, pjevačica je dugo razmišljala o ponudi. U isto vrijeme pojavila se i informacija kako bi jedna od natjecateljica showa mogla biti Rada Manojlović, ali ona je navode demantirala rekavši kako do pregovora nije ni došlo.

I dok jedna ‘Zvezda Granda’ odbija sudjelovanje, druge ga objeručke prihvaćaju. Naime, prema pisanju ‘Pulsa’ i ‘Alo-a!’, među natjecateljicama će biti i Tanja Savić i Milena Ćeranić koje su više puta pokazale talent za glumu imitirajući brojne kolege.

– Šta mislite o učešću u drugoj sezoni Tvoje lice zvuči poznato? Osećam se uzbuđeno – napisala je Tanja na Facebook stranici te tako dodatno potaknula fanove na razmišljanje, dok Milena na pozive i poruke novinara nije odgovarala.