(VIDEO) Tanja Savić u ‘TLZP’ pjevala na playback?!

Izvor slike: Promo

Pravi primjer da talent nije sve što je potrebno za uspjeh je mlada pjevačica Tanja Savić koja ove sezone sudjeluje u show programu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Naime, Tanja je već nekoliko puta dokazala je da ima talent za imitiranje brojnih svojih kolega, ali i da je veliki tremaroš.

Ono što je svim gledateljima privuklo veliku pažnju u nedjelju kada je Savićeva imitirala Cecu Ražnatović je to što ona uopće nije uživo pjevala. Iako je imala mikrofon, u nekoliko kadrova se moglo vidjeti da Tanja samo otvara usta dok u pozadini ide prethodno otpjevana Cecina numera u maniru mlađahne pjevačice.

Nakon toga, gledatelji su primjetili i kako je ovo drugi put da Tanja izvodi točku na playback te da je isti slučaj bio i pri izvođenju pjesme ‘Roar’ svjetski popularne Katty Perry.

Osim Tanje, svi ostali natjecatelji izvodili su svoje imitacije uživo, iako neki od njih nemaju glasovne sposobnosti. Žiri koji su činili Lane Gutović, Marija Mihajlović, Ivan Ivanović i Branko Đurić komentirali su samo pjevačicin nastup, dok je pjevanje zanemarila čak i Marija, koja prvenstveno hvali ili kritizira glasovne mogućnosti natjecatelja.

Ni PR služba televizije ‘Prva’, ni Tanja nisu imali komentar na ovu temu.

Tanjinu imitaciju Cece pogledajte OVDJE!