Ana Nikolić i Jelena Roga u duetu?!

Izvor slike: Miloš Nadaždin (Ana) / John Pavlish (Jelena)

Album ‘Milion Dolara’ koji je Ana Nikolić izdala prošle godine, slušao se i tijekom cijele 2014.. Ipak, fanovi pop zvijezde željni su novog materijala od nje, a iako je planirala singl predstaviti do kraja ove godine, zbog brojnih snimanja emisija Nikolićeva je premijeru odgodila.

U međuvremenu se pojavila i informacija kako Ana priprema duetsku pjesmu s jednom od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelenom Rozgom. Uvidjevši veliku popularnost svoje kolegice u Srbiji, Nikolićeva je odlučila predložiti suradnju Rozgi koja, kako saznajemo, također dijeli mišljenje da bi ova suradnja bila pun pogodak budući da je Ana veoma tražena i popularna u Hrvatskoj. Iako je velika vjerovatnost da će do dueta doći, srpska pop pjevačica nedavno je pred kamerama emisije ‘Exkluziv’ kratko izjavila da su pregovori i dalje u tijeku.

Ne sumnjamo kako će suradnja ove dvije zvijezde biti pravi bum, a ako je Ana u nedavnoj objavi na Facebooku u kojoj je napisala da će njezini obožavatelji uskoro uživati u najsexy spotu ikada na ovim prostorima, mislila na spot s Jelenom, vjerujemo kako je pred nama nešto vrlo zanimljivo.

 

Rozga započela suradnju sa srpskim autorom!

Plavokosa pjevačica nedavno je snimila numeru pod nazivom ‘Tsunami‘ čiji je autor popularni kompozitor i tekstopisac Dušan BačićBačić je inače autor brojnih hitova među kojima su i pjesme ‘Tarapana’, ‘Tri čaše’, ‘Luda noć’, ‘Na Balkanu’, ‘Da se nađemo na pola puta’, ‘Slučajno’,… koje su ga uvelike proslavile.

ana-nikolic-i-jelena-roga-u-duetu1