(VIDEO) SA BOŽIĆNOG RUČKA U DISKOTEKU: Saša Matić privatnim avionom stigao na nastup!

Izvor slike: PR

Ovih dana, brojni pjevači pokušavaju uskladiti svoje obaveze kako bi nastupe, snimanja, putovanja,.. obavili prije najvažnijih datuma za pravoslavce. Dok neki za božićne praznike već godinama ne nastupaju, drugi pak tvrde kako poštuju i obilježavaju blagdane, ali zajedno sa svojom publikom.

Saša Matić je jedan od onih koji se odlučio za treću varijantu. Naime, on je božićni ručak proveo sa svojom obitelji, a toga se privatnim avionom uputio u Tivat budući da je istu večer nastupio u budvanskom klubu Trocadero.

Puna diskoteka uživala je uz hitove popularnog folkera, a sa Sašinog repertoara nisu izostale ni crnogorske, ali ni srpske tradicionalne pjesme, što je izazvalo posebno oduševljenje publike.

Bila je ovo prilika i za promociju pjesama s novog albuma ‘Ne bih ništa menjao‘, koje je, sudeći po video snimcima, crnogorska publika već odavno naučila.

– Mnogo mi znače poruke, komentari i pregledi na društvenim mrežama ali posebno je zadovoljstvo i sreća kada ljudi na nastupima pevaju nove pesme – kaže pjevač.

S obzirom da će Saša održati dva velika koncerta u Srbiji: 14. veljače u Novom Sadu i 08. ožujka u Beogradu, jedno od nezaobilaznih pitanja sinoć bilo je da li je u planu solistički koncert u nekom od crnogorskih gradova.

– U Crnoj Gori često nastupam i svaki put sam odlično dočekan, tako da nije ništa isključeno. Trenutno smo fokusirani na to da u Novom Sadu i u Beogradu napravimo spektakl za pamćenje, a sve ostalo će se znati na vreme – kaže Saša i dodaje da obožava velike projekte i izazove.