(FOTO+VIDEO) SARAJEVO, LJUBAVI MOJA: Saša Matić oborio rekord ‘Zetre’!

Saša Matić sinoć je u sarajevskoj dvorani ‘Zetra‘ održao spektakularan koncert te svojim hitovima oduševio 20 000 ljudi koji su u BiH metropolu stigli i iz susjednih država.

Koncertom koji je organizirala ‘Kamarad’ produkcija oboren je rekord posjećenosti dvorane u kojoj su do sada nastupala najveća glazbena imena. Baladom ‘Anđeo čuvar‘ Matić je započeo spektakl koji je trajao tri sata. Uslijedile su numere ‘Kad ljubav zakasni‘, ‘Nađi novu ljubav‘, ‘Noći u Sibiru‘, ‘Samo ovu noć‘,…

Publiku u punoj ‘Zetri’ Saša je dodatno raznježio prisjetivši se sarajevskih legendi Kemala Montena i Safeta Isovića čije je pjesme ‘Sarajevo, ljubavi moja‘ i ‘Neko tiho ulicom pevuši‘ otpjevao zajedno s 20 000 “pratećih vokala” što je ujedno bio i najemotivniji dio koncerta.

Kao i uvijek, pjevač je i na ovom koncertu imao gošće. Ministarke su s njim otpjevale numeru ‘Zver‘, a pred kraj koncerta na bini mu se pridružila Jelena Karleuša koja je, nakon otpjevanog dueta ‘Ne smem da se zaljubim u tebe‘ Saši čestitala na, kako je rekla, najboljem koncertu na kojem je ona ikada bila.

Po završetku koncertne turneje Saša nastavlja sa nastupima. Do kraje godine očekuje ga desetak, a nakon novogodišnjeg koncerta u Zagrebu, cijeli siječanj promovirati će novi album diljem Europe.