(FOTO) Saša Matić završio australijsku turneju!

Izvor slike: Promo

Spektakularnim koncertu u Melbourneu, Saša Matić završio je i više nego uspješnu australijsku turneju.

Koliko je publici u Australiji Matić nedostajao, najbolje govori podatak da su ulaznice za koncerte rasprodane u rekordnom roku. Pune dvorane u Perthu, Sidneyu, Adelaideu, Melbourneu,… srdačna, raspoložena publika, ali i besprijekorna organizacija ‘Star Video‘ produkcije, doprinijeli su da ova Sašina turneja u Australiji nadmaši sva očekivanja.

Tijekom svog desetodnevnog boravka u “zemlji klokana“, Matić je maksimalno uživao u prelijepim plažama, restoranima, a našao je vremena i za shopping. Kako saznajemo, pjevač se u Srbiju vraća s brojnim poklonima za svoje tri dame, kćerke Aleksandru i Taru te suprugu Anđeliju.

– Moram priznati da je ova turneja čak i nadmašila naša očekivanja. Prezadovoljan sam posetom, ali i atmosferom na koncertima. Ovo mi je već peta turneja po Australiji i svaki put do sada sam naišao na srdačan doček, prepune dvorane, sjajnu publiku i neverovatnu energiju i atmosferu na koncertima tako da, bez obzira na daljinu, rado i sa ogromnim zadovoljstvom dolazim u Australiju – priznaje Saša i dodaje da po povratku iz Australije nastavlja s nastupima diljem Europe, ali i s radom na novim numerama.