Mile Kitić: Ne snimam duet s Danijelom!

Danas je portale preplavila vijest kako Mile Kitić snima duet s mladom pjevačicom Danijelom Petković. Naime, srpski mediji objavili su ovu vijest na osnovu njihove zajedničke fotografije nastale na skorašnjoj manifestaciji ‘Beogradski pobednik‘.

Kako bi saznali da li je istina da je Kitić koji trenutno sprema novi album, snimio pjesmu s ovom pjevačicom, pozvali smo ga i ispričali mu o čemu se radi, na što se on nasmijao i rekao:

– Postoji milion slika gde sam ja sa poznatim i nepoznatim ženama i svaka može da se zloupotrebi. Mogli su svojevremeno kada sam se slikao sa Nicole Scherzinger da napišu da s njom snimam duet (smijeh). Naravno da to nije istina. Gospođicu ili gospođu ni ne poznajem. Ne znam ni o kome se radi. – rekao je Mile za Folk-Portal i tako demantirao sve natpise, a zatim nam još nešto otkrio:

– Ako vas već zanima s kim sam snimio duet, reći ću vam da je u pitanju Baki B3 s kojim sam snimio pesmu ‘Erotski dinamit’ koju ćete uskoro čuti, a ono što još mogu da najavim je to je Azis, najveća bugarska zvezda, odavno izražio želju da snimimo duet. Tražimo dobru pesmu i čim se bude pojavila, snimićemo je. – rekao je Kitić koji će večeras u ‘Grandovoj’ emisiji predstaviti jednu od pjesama s novog albuma.