Saša Matić i Severina nazdravili u čast budućeg hita!

Ljeto koje je iza nas Saša Matić pamtiti će kao izuzetno uspješno i bez odmora, no ispunjeno fantastičnim koncertima širom regije. Nakon mnogobrojnih nastupa po inozemstvu, Srbiji, Bosni i Hercegovini, hrvatskom i crnogorskom primorju, pjevač je turneju završio u prepunim diskotekama ‘Trokadero’ u Budvi i ‘Maksimus’ u Kotoru.

Međutim, već početkom rujna Matić nije „stavio točku“ već je nadahnut pozitivnom energijom prionuo na nove poslovne pothvate od kojih se neki sa gorućim nestrpljenjem iščekuju. Naime, završava se rad na njegovom novom, sedmom po redu studijskom albumu, a prije istog uslijediti će snimanje duetske numere sa Severinom Vučković. Značajno je napomenuti da je upravo Saša kompozitor pjesme pod nazivom ‘Ne mogu ja dalje bez tebe’ te da će se tijekom rujna snimiti i visokobudžetni spot.

– Pored pevanja i komponovanje je moja velika ljubav, no to nikada nisam potencirao, više je bilo za moju dušu. Svakako mi je plezir i zadovoljstvo što će duetska numera sa Severinom ujedno biti moja kompozicija i veoma se radujem svemu što nam predstoji. Ni ona ni ja nismo ljudi koji prave komproise, već oboje maksimalno insistiramo na kvalitetu i zato smo ovoliko čekali. Ipak, verujem da ćete reći da se isplatilo čim prvi put čujete pesmu! Barem su tako reagovali naši saradnici. Svi do jednog –fantastično! – rekao je Matić koji je nedavno bio Severinin gost u restoranu Petra Graše, a te noći na slavlju i nazdravljanju u čast Saletove i Sevkine suradnje osim Petra, našli su se i Goran Karan kao i grupa ‘Frajle’.