Pink udara kontru: Saznajte što sve sprema ”ružičasta televizija”!

Izvor slike: RTV Pink

Rat između dvije velike kompanije – Grand produkcije i televizije Pink, dobio je nastavak. Nakon što vlasnik ‘Pinka’ – Željko Mitorvić odlučio da se ‘Grandove’ emisije od rujna više neće emitirati na njegovoj televiziji, napravio je novi korak.

Portal ‘Telegraf ‘ piše kako kako je Mitorvić već danas pokrenuo kanal ‘Bravo music’ na kojem će se puštati folk glazba koja je u okviru ‘City records-a’, a kanal ‘Pink Grand’ izbacio iz ‘Klik Pink’ paketa i sa svih IPTV sustava koji u svojoj ponudi imaju ‘Pinkove’ kanale.

– Klik Pink od danas neće imati ništa od Grandovih emisija i muzike, a umesto Grand kanala pokrenut je ‘Bravo mjuzik’, narodnjački TV kanal koji će raditi po gotovo istom principu kao što je radio u ”vreme Saše Popovića”. Pored Klik Pinka, Bravo mjuzik kanal moći će da gledaju i kod drugih kablovskih i IPTV operatera, a uskoro bi na Pinku trebalo da krene i narodnjačka šou emisija ‘Bravo šou’, koja bi trebalo da bude pandan ‘Grand šou’ i koja će biti emitovana u udarnim terminima na Pinku. U okviru muzičke kuće ‘Siti rekords’ biće objavljivana sva narodnjačka izdanja pod brendom ‘Bravo mjuzik’, a posle ‘Bravo šoua’ Pink planira da pokrene i svoj izbor za mlade muzičke folk talenate, svoju verziju emisije ‘Zvezde Granda’. – rekao je izvor portala ‘Telegraf’.

– Pink je već napravio dogovor sa više eminentnih autora i muzičkih veličina koji će učestvovati u novom projektu izbora za Pinkovu zvezdu, a prve audicije za prijavljivanje na ovo takmičenje trebalo bi da počnu već polovinom marta. Najuspešniji u ovom takmičenju, koje će ličiti na ‘Zvezde Granda’, ali će biti u još modernijoj i bogatijoj produkciji, snimaće svoje albume za ‘Siti rekords’, a o njihovima karijerama će brinuti Pink i imaće ogromnu promociju. – Najveći pevači već su kontaktirani i govotovo je izvesno da će svi koji nešto vrede vrlo brzo napustiti Grand i preći na Pink, jer im se nude mnogo bolji uslovi za izdavanje i promociju njihovih izdanja, a i znaju da su veliku popularnost i stekli najviše zahvaljujući Pinku. – rekao je za izvor.