Relja progovorio o optužbama da je tukao Nikoliju!

Izvor slike: Alo!

Usprkos tome što je nedavno osvanula vijest da Relja Popović i Nikolija Jovanović imaju ozbiljnih problema u vezi, da je ista zbog ljubomore na klimavim nogama, pa čak i da je došlo do fizičkog obračuna, ni jedno ni drugo se zbog toga u medijima nisu oglašavali.

Međutim, iako izbjegava medije, popularni pjevač se odazvao pozivu voditeljice Marije Lazić te sa zadovoljstvom odgovorio na brojna pitanja postavljen  u emisiji na ‘Gossapp’ aplikaciji. Osim izjavljivanja ljubavi i prosidbi od strane obožavateljica, bilo je i nekoliko nimalo lijepih pitanja, prvenstveno o informaciji da je nedavno u naletu bijesa i ljubomore udario Nikoliju!

– To je hit! Iskreno, ma koliko da je degutantna vest, toliko je neverovatna da sam se slatko nasmejao! Nema veze sa mozgom! Kada sam dosao u studio, drugari su me zezali – ‘Evo ga, stigao tepač!’ Apsolutna neistina! – rekao je Relja nimalo se ne uzbuđujući zbog ovih tračeva.

Zanimljivo je i to da je usprkos brojnim medijskim objavama na tu temu, Relja rekao da još nije zaprosio Nikoliju, da bi volio s njom imati dvoje djece i da je jedina pjevačica narodne muzike kod koje bi gostovao na koncertu – naravno Vesna Zmijanac.