(VIDEO) Ana Nikolić: Volela bih da dobijem bebu!

Izvor slike: Screenshot

Atraktivna pjevačica Ana Nikolić, gostovala je na beogradskom radiju ‘Pingvin’ u emisiji ‘Dan sa Lejlom’. Pjevačica je tom prilikom slušateljima otkrila neke zanimljivosti iz svog života koje do sada nisu znali, te se osvrnula na priče koje su ovih dana punile novinske stupce i portale.

Nikolićeva je prokomentirala i priču da će uskoro napisati autobiografiju.:

– Nasmejala sam se Ivanu Ivanoviću koji me stalno proziva, a on je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati Jer kad popijem šaljem poruke sačuvaj me Bože. Eto recimo tako će se zvati.

Poznato je da su Anini spotovi dosta provokativni, a na pitanje kojeg bi poznatog muškarca iz Srbije voljela vidjeti u jednom od svojih spotova, rekla je:

– Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu.

Pjevačica je otkrila i novogodišnju želju: – Ja bih da slete neke rode na moj krov. – rekla je Ana kroz smijeh, te time zbunila voditeljicu. – Pa neku bebu. Ja bih volela da se u sledećoj godini ili onoj tamo ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje. – otkrila je Nikolićeva.