(VIDEO) Dragana Mirković: Nisam kriminalac i ne držim ja oružje u kući!

U trenutku kada je bila na samom vrhu estrade, Dragana Mirković iznenada se povukla sa scene. Prestala je snimati pjesme, tv emisije, nastupati,… a sve to praćeno je pričama kako joj zapravo suprug više ne dozvoljava da se bavi pjevanjem, no folk diva je sve objasnila.

video-dragana-mirkovic-nisam-kriminalac-i-ne-drzim-ja-oruzje-u-kuci

 Dragana je nakon puno godinama dala intervju u kojem je ispričala sve o temama koje su zanimale javnost. Za emisiju ‘Glamur specijal’, televizije ‘Happy’, pjevačica je rekla kako je u trenutku najveće popularnosti bila zabranjena.

– Jednog trenutka niko nije smeo da me spomene u Srbiji, trebalo je da me izbrišu, sklone, smaknu…Čime sam zaslužila te zabrane? Da sam nešto zgrešila, obesili bi me nasred Terazija, nisam osoba sa mrljom, pripadala sam sebi, muzici i publici. Niko četvrti nije mogao da me ima. Činjenica je da se drugima opraštaju ozbiljne greške. Ali, ponosna sam što nemam takva leđa i što se ne družim s moćnicima iz koristi. – rekla je Dragana.

Folk zvijezda je rekla kako i dalje nije oguglala na laži koje se objavljuju po novinama, a otkrila je i koji joj je naslov najviše zasmetao. :

– Naslov koji me je najviše zaboleo, jeste ”Upale specijalne jedinice u dvorac Dragane Mirković”, jer je to laž. Nisam ja kriminalac, ne držim ja oružje u kući, ja sam pošteni građanin. Činjenica je da sam ja svedok mnogih prošlosti, a kako kažu, svedoke treba ubiti. Neka shvati ko kako hoće, ja ću se boriti ćutanjem. Ne mogu mi ništa.

Voditelj je rekao kako ne može zaobići pitanje o beogradskom koncertu i da je mora pitati kada će ga održati.

– Nastao bi problem ako bih održala koncert na Ušću, jer bih bila trn u oku protivnicima. A, ako moram da biram, bolje mir, nego problemi. Svi znaju koliko ja ljudi mogu da okupim na koncertu.

POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU