(VIDEO) Goca Božinovska u jutarnjem programu ispitivala goste o Šijanovoj zabrani ulaska u Crnu Goru!

Izvor slike: Svet.rs

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori izazvali su veliku pažnju ponajviše zbog uhićenja nekadašnjeg šefa vojne jedinice zadužene za policijske akcije – Bratislava Dikića. Naime, kako srpski mediji pišu, Dikić je sa još najmanje 15 osoba planirao nerede na dan izbora, no sve je spriječila policija.

Povodom tog slučaja, jutros su u emisiji ‘Dobro jutro Srbijo‘ na televiziji ‘Happy‘ gosti komentirali spomenuti slučaj. Osim toga, svoje mišljenje o svemu te pitanje za goste imali su prilike iznijeti i gledatelji putem direktnog telefonskog uključenja. U jednom trenutku javila se žena, a sudeći prema postavljenom pitanju riječ je o pjevačici Goci Božinovskoj.

Naime, nju je zanimalo zašto je njezinom sinu Mirku Šijanu zabranjen ulaz u Crnu Goru te zašto se on i nekoliko njegovih prijatelja nalazi na takozvanoj “crnoj listi” kada u policiji ne postoji niti jedan njihov prekršaj prouzrokovan u toj zemlji.

Video Gocinog uključenja osvanuo je na Twitteru, a imate ga prilike pogledati i na našem portalu!

Podsjećamo, sinovi pjevačica Cece Ražnatović i Goce Božinovske, Veljko Ražnatović i Mirko Šijan, prošlog ljeta (2015. godine), nakon svađe sa drugom grupom mladića u jednom klubu, bili su privedeni na informativni razgovor. Nakon saslušanja, policija je zaključila da bi njih dvojica mogla remetiti javni red i mir i dalje pa ih je vratila u Srbiju. Veljko se isti dan prvim letom iz Tivta vratio u Beograd, dok je Šijan to učinio sutradan.