(VIDEO) Sneki se obrušila na novinarku: Ovo ćeš da isečeš!

Izvor slike: Screenshot

Jedna od onih koja nije isticala svoj privatni život u javnosti je folk pjevačica Snežana Babić Sneki. Ipak, novinari su uvijek znali njezin ljubavni status, a kako bi se odmaknula od svega, prije nekoliko godina odselila se s tadašnjim suprugom iz Srbije. Ubrzo je u medijima objavljeno kako se pjevačica razvela, a kako bi iz prve ruke saznali koji je sada njezin ljubavni status i da li je zaljubljena, novinarka emisije ‘Glamur’ postavila joj je jednostavno pitanje.

Ipak, ona nije željela razgovarati o tome, te je rekla da je pitanje neukusno i naredila da se taj dio izreže iz emisije jer je novinarka prethodno nije konzultirala oko pitanja. Unatoč tome što se novinarka ispričala (iako za to nije bilo ni potrebe), na postavljeno sljedeće pitanje oko koncerta, Snežana je drsko odgovorila da ne zna kada će ga održati, uz ponovnu opasku da se taj dio iz emisije izreže.

Ekipa emisije dodaje kako pjevačica ni u kojem trenutku nije tražila pitanja na uvid, te se ovdje ne može raditi ni o kakvom nepoštivanju jer je pitanje bilo krajnje korektno i spada u domenu estradnog novinarstva.

Pogledajte prilog!