(VIDEO) SPORNA VAZA: Dara Jeleni za vjenčanje poklonila Versace posuđe!

Proteklih nekoliko tjedana novinske stupce i portale punile su priče o odnosu pjevačica Jelene Karleuše i Dare Bubamare. Nekad velike prijateljice danas su potpuno suprotno, a svaka njihova izjava upućena na račun one druge bude prenešena u svim dnevnim novinama.

Dokaz o tome koliko su nekada bile dobre prijateljice postoji i na YouTube-u. Naime, prije desetak godina pjevačice su zajedno gostovale u emisiji na televiziji ‘Pink’, a Bubamara je tada otkrila kako je Karleuši za vjenčanje s Bojanom Karićem poklonila Versace posuđe.

Upravo jedna Versace vaza bila je također u centru pažnje proteklih tjedana budući da je JK na Twitteru napisala kako takvu vazu i ostale materijalne stvari može imati svatko te da to nije životni uspjeh. Njezina izjava nastala je u vrijeme kada je društvene mreže preplavio snimak Dijane Janković koja se hvalila specijalno naručenom vazom, a epilog svega bile su salve uvreda od strane Jankovićeve na račun starije kolegice te je slučaj završio na sudu.

Budući da je jedna vaza izazvala toliku pometnju na estradi, možemo reći kako se Gianni Versace (talijanski dizajner i osnivač Versaci kompanije prim.aut.) prevrće u grobu.

 

Vidić hvalio Jelenu!
U spomenutoj emisiji našao se i kreator Saša Vidić koji također nerijetko proziva i vrijeđa Jelenu. Ipak, tako nije bilo nekada.

– Jelena kao Jelena izgleda dobro i privatno i na sceni. Ona predstavlja modnu ikonu ovog grada – rekao je Saša u emisiji Tatjane Vojtehovski.