Aca Lukas kroz pjesme širi ljubav, a ne mržnju!

Izvor slike: beogradnocu.com

Aca Lukas po tko zna koji put dokazao je da je veliki miljenik na Balkanu, a najbolji dokaz toga su brojni nastupi koje ovaj pjevač ima dogovorene nekoliko mjeseci unaprijed. Naime, lista Lukasovih nastupa je krcata, a najviše nastupa u skorašnjem periodu održati će po BiH, Srbiji, Hrvatskoj, kao i koncert u Vukovaru a potom i u Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Švedskoj,.. gdje žive ljudi s EX-YU prostora.

Da uopće ne razmišlja o tome gdje nastupa te tko je njegova publika potvrdio nam je i sam pjevač koji je za naš portal izjavio kako ne dijeli ljude po nacionalnosti, vjeroispovijesti,… već isključivo na dobre i loše.

– Nema gde nisam pevao i nema gde me ne zovu. Odazovem se na svaki poziv ukoliko se postigne dogovor o nastupu i potpuno mi je nebitno u kojoj zemlji i kojim ljudima pevam. Pa sama činjenica da u svom velikom timu imam ljude iz različitih država, različitih nacionalnosti je dovoljan dokaz da mi takve stvari ne igraju ulogu kod čoveka. Bitno je samo da čovek bude čovek, a ja kroz svoju muziku nikada nisam širio mržnju već isključivo ljubav te na to konstantno pozivam i sve svoje fanove – izjavio je popularni pjevač.