Ana Nikolić lansira svoj parfem

ana-nikolic-lansira-svoj-parfem

Nakon što je izdala album koji odlično prolazi i za kojeg se govori kako je najbolji album ove godine, Ana Nikolić sprema još iznenađenja za svoje fanove. Prije nekoliko dana pojavila su se šuškanja oko reality showa koji bi trebala početi snimati, nakon toga je izjavila kako počinje s pripremama za veliki solistički koncert koji će se održati u Areni, a već juče pojavila se informacija kako će uskoro ”lansirati” svoj parfem.

Nikolićka je u stilu svjetskih zvijezdi prošle godine započela s kreiranjem modne kolekcije koja je izazvala veliku pažnju, a djevojke su se ”otimale” za komade odjeće koje je Ana dizajnirala zajedno s Tijanom Todorović. Zadovoljna uspjehom modne kolekcije ‘Angels’, Nikolićka ne sumnja ni u uspjeh parfema.

– Volela bih da se okušam i u tome. Diplomirani sam dizajner, a kreiranje sopstvenog parfema mi je veliki izazov. Takođe, prezadovoljna sam reakcijom devojaka i žena na Tijaninu i moju modnu kolekciju, tako da ću nastaviti da radim na tome – u pripremi su komadi za jesen/zimu, a ovim ću samo zaokružiti i upotpuniti svoju priču. Ipak, kao i u svemu ostalom, temeljna sam i želim da sve bude perfektno, tako da neću po svaku cenu izbaciti parfem dok ne budem apsolutno sigurna da je savršen – izjavila je Ana za ‘Kurir’.

Inače, parfem se neće prodavati u veleprodaji, već će se napraviti limitirana kolekcija.