Ana Nikolić: Svaka budala koja ima 50 evra može preko mog imena da postane poznata!

Izvor slike: Facebook/AnaNikolicOfficial

Proteklih tjedana Ana Nikolić dovedena je u vezu s čak dva muškarca. Prema pisanju srpskih medija, pjevačica se viđala s rukometašem Vladimirom Stojkovićem, a nekoliko dana kasnije objavljeno je kako je u vezi s bivšim dečkom Goge Sekulić.

Iako se obično ne oglašava povodom takvih natpisa, Ana je odlučila stati svemu na kraj time što će tužiti svake novine koje napišu neistinu.

– Velika je borba u trci za rejtinzima i tiražima. Ja to razumem, međutim neko sam ko jedanaest godina gradi svoju karijeru i neko ko puno ulaže u sve. Ispod svakog nivoa da komentarišem gluposti. Čak i moj brat koji zna sve o meni, zna kako dišem,… je pomislio da ne može sve u novinama biti laž. U tom trenutku sam shvatila da sam ja jedina koja se ne bavi napisanim neistinama i ne demantuje – rekla je Ana u ‘Exkluzivu’ i objasnila kako se preko nje lako može postati popularan u Srbiji:

– U ovoj zemlji su se, nazovi – novinari sveli na to da pišu tekstove za 50, 100 evra i svaka budala, indijanac,.. koji ima te pare, može da bude u novinama ali mora da bude poznat. Kako bi bio u novinama povežu ga sa Anom Nikolić, jer Ana je cool, ne reaguje, ona je iznad toga,… Pa dosta je! I od danas ću svaki tekst demantovati, svaku novinu koja objavi dezinformaciju tužiti,… Neće me mrzeti da idem na sud jer znam da ću dobiti svaki slučaj – rekla je Nikolićeva.