APLIKACIJA ZBOG KOJE IM NEĆE BITI LAKO: Estradu čekaju škakljiva pitanja i izazovi!

Izvor slike: Miomir Milić

U vrijeme ubrzanog razvoja tehnologije raste i broj inovacija, a jedna takva vezana za estradu i poznate osobe sa javne scene potekla je iz Srbije. Naime, riječ je o besplatnoj mobilnoj aplikaciji pod nazivom ‘GossApp‘.

Na aplikaciji će svakog utorka biti postavljena nova emisija u kojoj će gosti biti osobe iz svijeta estrade. Pitanja gostima, zadati zanimljive izazove i slično, biti će u mogućnosti postaviti svatko tko na svom mobitelu ili tabletu bude imao instaliranu aplikaciju. Osim toga, svi će se moći informirati o nastupima njihovih omiljenih zvijezdi, te pogledati izvještaje s istih.

Voditeljica emisije biti će Marija Lazić koja se u emisijama ‘Tačno u podne‘ i ‘Priča se, piše se‘ pokazala kao jedna od najboljih voditeljica showbizz emisija. Gošća prve emisije biti će starleta Stanija Dobrojević čiji će ovo ujedno biti i zadnji intervju prije odlaska iz Srbije. Marija nam je otkrila i da će nakon prve emisije uslijediti intervjui sa najvećim zvijezdama estrade poput Jelene Karleuše, Ane Nikolić, Nataše Bekvalac,…

Vjerujemo kako gostima neće uvijek biti lako te da će od njih gledatelji ponekad zahtjevati izazove koji im niti malo neće lako pasti.

DOWNLOAD APLIKACIJE:

apple-gosapp android-gosapp