(AUDIO) Čedomir Jovanović: Stavovi Jelene Karleuše su impresivni!

Izvor slike: Arhiva

Jelena Karleuša je jedna od rijetkih koja ima odgovore na pitanja o bilo kojoj temi. Jasno i glasno izriče svoj stav bio on o politici, estradi, modi,… Upravo je i zbog toga često „uzimana na zub“, ali i dobila brojna priznanja i komplimente.

U nekoliko navrata je podržala i predsjednika LDP stranke Čedomira Jovanovića koji je pjevačicu nedavno nominirao u „ledenom izazovu“, a ona vrlo brzo odgovorila na nominaciju polivši se kantom ledene vode i doniravši 2 000€ za oboljele od ALS-a. JK je tom prilikom pohvalila Čedu rekavši da njemu nije moguće reći „ne“, a komplimente je na račun pop dive uzvratio i Jovanović.

– Ja nikako ne mogu da povežem Karleušu sa estradom u kojoj se ona kreće. Njeni stavovi za bitna pitanja u našim životima su meni impresivni. Ja imam respekt prema tome što je ona javno rekla. To nije bio egzibicionizam jer je trajalo i točno je znala zašto je važno podržati prvi prajd u Beogradu, suprotstaviti se svakoj vrsti nasilja,… – rekao je Čedomir u nedavnom intervjuu te dodao:

– Ona savršeno razume šta je zezanje. Ne srećemo se, ali vidim da to dobro radi na društvenim mrežama.