BEZREZERVNA PODRŠKA: Ana nema ništa protiv marihuane, a ni Rasta protiv njezinog viška kilograma!

Izvor slike: Stefan Sokolovski - BADSTEF

Brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste svakodnevno je zanimljiva tema. Na izgled potpune suprotnosti čini se da ipak imaju mnoštvo zajedničkih stvari.

Budući da pjevačica u zadnje vrijeme ima višak kilograma, novinare je zanimalo da li njezinom suprugu to smeta i zašto bolje ne poradi na dovođenju linije do perfekcije.

– Moj suprug mnogo voli što imam višak kilograma, pa sam se baš zbog toga i opustila. Prosto se trudim da mu ispunim sve želje. Mislim, da se ne lažemo, ja volim da jedem, ali se i ne trudim da brinem o liniji jer sam Stefanu lepša ovako – rekla je Ana za dnevne novine ‘Informer’.

Osim što on podržava nju, Nikolićeva je otkrila i kako ona podržava njega te nema ništa protiv njegovih poroka. Na pitanje što misli o tome što konzumira marihuanu te video zapise i fotografije postavlja na Instagram, rekla je:

– Nisam ga savetovala da to ne radi, nema potrebe za tim. On je pušio travu i pre nego što smo se upoznali i to objavljivao na Instagramu, i ja sam njega takvog upoznala i prihvatila. Droge ne volim i nemam nikakav stav o tome. Moj porok su alkohol i cigarete, kako se to kaže “ja sam, brate, seljak”. Naravno, podržavam svakog da radi ono što želi i živi svoj život kako hoće – izjavila je pjevačica.

Da njihov brak nije neozbiljan kao što ga brojni smatraju, Ana je potvrdila svojom izjavom da se u 2017. godini planira ostvariti u ulozi majke.

– Beba je nešto što želim već nekoliko godina. To je moja velika želja i sad imam pravog muškarca pored sebe. Moja sestra se nedavno porodila i dobila je sina, a sestra druga ima dečaka već velikog, tako da može dečak – kaže Ana.