Boban Rajović otvara restoran u Novom Sadu!

Izvor slike: Arhiva

Boban Rajović je poznat kao jedan od rijetkih javnih osoba koji o svakom svom poslovnom planu i ideji otvoreno priča čak i prije nego što bude 100% siguran da će neke ideje realizirati. Tako je bilo do sada, no čini se da je sa Novom godinom i Boban odlučio drugačije i neke planove čuva u tajnosti. Čak i od vlastitog tima!

Naime, Boban je došao na ideju da otvori svoj restoran! Na realizaciji te ideje strpljivo je radio par mjeseci, a za sve to znao je jako mali broj ljudi, uglavnom oni koji su mu bili neophodni za određene radove, tako da su se i članovi njegovog tima našli u čudu kada im je u utorak popodne kratko rekao: – U ponedjeljak u Novom Sadu otvaram restoran!

– Kritikovali su me da previše pričam o nekim planovima koje nikad ne realizujem pa sam odlučio da i njima pokažem kako ja mogu i da ne pričam o velikim idejama i projektima a da ih ipak realizujem – kaže kroz smijeh Boban i dodaje da se nije slučajno odlučio za Novi Sad:

– Moja prva gaža bila je u Novom Sadu, a ja sam neko ko nikad ne zaboravlja svoje početke i sve kroz šta sam prošao da bi stigao tu gdje sam trenutno. To je ta simbolika, želim da oživim uspomene na svoje početke a s druge strane, naletio sam na vrlo atraktivnu lokaciju u Novom Sadu i odlučio da, što bi rekli, spojim ugodno s korisnim, da se okušam u nečemu drugom što je opet usko vezano uz posao kojim se bavim a u čemu ću moći uživati kada jednoga dana odlučim da se maknem sa estrade.

Osim atraktivne lokacije, restoran ima i zanimljivo ime ‘La Vie’ što prevedeno sa francuskog znači ‘Život’ i to je povezano s Novim Sadom i početkom karijere.

– Neposredno prije te pomenute prve gaže bio sam na ručku u jednom odličnom lokalu koji me oduševio, kako ambijentom tako i odličnom hranom da sam u jednom trenutku uzviknuo ‘E, ovo je život! I tad mi je sinula ideja, otvoriću lokal upravo u Novom Sadu, i eto, hvala dragom Bogu, i taj san lagano pretvaram u javu.

Glavni kuhar u restoranu Bobana Rajovića biti će proslavljeni Petar Gajić, koji je spravljao jela za brojne zvijezde, radio u restoranu Vlade Srbije, na dvoru Karađorđevih,… Široj javnosti poznat je i kao jedan od sudaca u reality-u ‘Prvi kuvar Srbije’.

– Mislim da nema boljeg čovjeka u Srbiji a Boga mi i šire za ovaj posao od Petra Gajića i upravo zbog toga sam se odlučio za saradnju s njim i jedva čekam otvaranje restorana i uživanje u Petrovim specijalitetima  – kaže Rajović i dodaje da je otvaranje restorana ‘La Vie’ planirano za ponedjeljak 03.02.2014.. Također, Boban nam je potvrdio da je ovo prvi u lancu restorana i da već traži pogodnu lokaciju u Beogradu.