Ceca: Smeta mi što su Veljko i Anastasija toliko eksponirani!

Izvor slike: Story

Folk zvijezda Ceca Ražnatović bila je glavna zvijezda na snimanju novogodišnjeg programa televizije ‘Palma plus’. Osim zbog svoje pojave, Ceca je pažnju prisutnih privukla i zbog odličnog izgleda, a veliki broj ih je pažljivo motrilo na njezino lice kako bi procijenili da li je pjevačica zaista napumpala jagodice kao što je to objavio jedan dnevni list, a ona oštro demantirala. Neke od kolega čak su prokomentirale kako Ceca podsjeća na glumicu Monicu Belluci, a ona je to prokomentirala rekavši:

– Oduvek sam se trudila da imam lični identitet, da ne podsećam ni na koga, ali to poređenje mi imponuje. Ipak, sve dok budem egzistirala u javnom svetu, trudiću se da gradim svoj stil i da ga negujem. Monika je jedna od najlepših žena na svetu.

Ceca je između ostalog odgovarala i na pitanja o svojoj djeci, pa je na pitanje da li joj smeta što mediji objavljuju njihove slike, snimke,… koje oni objavljuju na društvenim mrežama, rekla:

– Moja deca su medijski eksponirana zbog toga što su moja, i to apsolutno ne zaslužuju. Jako mi smeta. Oni kao i svi ostali njihovi vršnjaci imaju svoje profile, pa tako kače raznorazne stvari. I od mojih kolega deca to isto rade, ali nisu eksponirana kao moja.