Ceca za Novu godinu nastupa u Beogradu!

Izvor slike: Night Life/ 24sata

Iako je nekoliko novogodišnjih noći provela kući s obitelji i prijateljima, folk zvijezda Ceca Ražnatović ovu 2014. dočekati će s beogradskom publikom. Dnevni list ‘Kurir’ danas je objavio informaciju kako će Ceca nastupiti ispred Skupštine Srbije, te da će to ujedno biti poklon svim njezinim sugrađanima jer ne želi honorar.

– Beograd i Srbija su mi dali sve. Moja obaveza je da svojoj zemlji i gradu uvek budem na raspolaganju. Beograd je u teškoj finansijskoj situaciji, postavlja se pitanje da li će biti dočeka, a desetine hiljada ljudi iz čitavog regiona i Evrope dolazi u naš grad da zajedno s nama dočekaju Novu godinu. Naši gosti i sugrađani zaslužuju pravi doček. Zato sam odlučila da poklonim Beogradu koncert za Novu godinu i da pevam besplatno za svoj grad, za svoju zemlju, za naše ljude i naše goste. Pozivam sve da budu u novogodišnjoj noći zajedno s nama na trgu ispred Skupštine Srbije, da pesmom dočekamo 2014. godinu i najavimo bolje dane za Beograd i Srbiju. – rekla je Ceca za ‘Kurir’.

U toku dana, pojavile su se i informacije da će zajedno s Ražnatovićevom, u Beogradu na istom mjestu zapjevati i Jelena Tomašević, Nataša Bekvalac, Kiki Lesendrić i Nikola Rokvić.

 

Podijeljena mišljenja

I dok su Cecini obožavatelji presretni što će Novu godinu dočekati sa svojom najdražom pjevačicom, neki tvrde kako je nastup ove pjevačice politička stvar. Naime, na web stranici Peticije24.com pokrenuto je skupljanje potpisa za zabranu koncerta Ražnatovićeve.