Dok Maya odmara, Handanović završava novi album!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Kada pogleda iza sebe, Maya Berović se itekako ima čime pohvaliti. Osim što je protekla godina za nju bila radna, ona je i pored toga bila vrijedna, pa je skupljala pjesme za novi album. Maya je tako usporedno vrijedno održavala nastupe i snimala u studiju.

– Bilo je zaista naporno, ali verujem da će se isplatiti. Jedva čekam da se cd završi, jer sam nestrpljiva da publici prezentujem nove pesme, koje su zaista predobre. Odgovorno to tvrdim – rekla nam je vidno zadovoljna Maya.

Prema onome što je došlo do nas, Maya je otpjevala sve pjesme, pa je sada ostalo samo da se finaliziraju, što je povjereno Damiru Handanoviću. Za to vrijeme, Maya odmara u Australiji, iz koje se vraća krajem veljače, pa možemo očekivati da se novi cd na tržištu pojavi već u ožujku.

– Sigurno je da nećemo žuriti.Ja sam svoj deo posla odradila, sada je posao na Damiru Handanoviću da ga finalizira i ne sumnjam da će to odraditi kako treba, tako da na miru mogu da odmaram i napunim baterije za sve ono što me čeka kad se vratim – tvrdi Maya.