Dragana Mirković: Zbog svih ljudi koji me godinama vole na koncertu ću biti zdrava i nasmejana!

Dva mjeseca nakon prometne nesreće koju je doživjela zajedno sa suprugom Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković počela je ići na fizikalnu terapiju. Folk zvijezda nalazi se na kućnom liječenju u Beču, a budući da je za 3.listopad najavila veliki beogradski koncert, Mirkovićeva ništa nije prepustila slučaju te ekipa zadužena za realizaciju glazbeno-scenskog spektakla često dolazi u njezin dom kako bi zajedno radili na projektu.

– Snagu mi daje ljubav koju dobijam od mog Tonija, dece i publike, koja me 3. oktobra očekuje u Areni. Sve ove godine, koliko živim u Beču, publika me nije zaboravila. Zbog tih ljudi, na koncertu ću biti zdrava i nasmejana – rekla je pjevačica koja dodaje kako se ne voli prisjećati trenutka kada je minibus naletio na automobil kojim je upravljao njezin suprug:

– U toj sekundi zaista vam prođe ceo život kroz glavu. Niz slika, a poslednja i najveća među njima – slika moje dece. Stvarno je bilo strašno i samo zahvaljujući dragom bogu prošla sam samo sa povredom kičme. Tek sada mi je jasno zašto moj Toni voli dobre automobile. Verovala sam da ih kupuje iz ljubavi, međutim, nakon ovog iskustva vidim da jak automobil spasava glavu – priča folk zvezda, koja je u trenutku nesreće bila na mestu suvozača u „majbahu”.

Uz pjevačicu je danonoćno bio tim doktora, njezini najbliži prijatelji i naravno suprug čija je briga posebno razniježila Draganu.

 – Dok me je gledao kako nepomično ležim u bolnici, pa kasnije kako se krećem pomoću invalidskih kolica, Toni je stalno ponavljao: „Ja sam bio za volanom…” Toliko mu je bilo žao mene, da sam ga jedva ubedila da ne sme tako da razmišlja i da on ništa nije kriv. Tako sam uporedo vodila dve borbe: jednu da se oporavim, a drugu da utešim Tonija. A tek deca… Mnogo im je bilo teško da gledaju bespomoćnu mamu. Hvala bogu, sve je to sad iza nas. To je bila moja borba, a ja ne volim patetiku – rekla je pjevačica za ‘Blic’.

PREMIJERNO POGLEDAJTE I NOVI DRAGANIN SPOT!