EKSKLUZIVNO| JK od Duška dobila luksuzni džip: Kad ga ne budem koristila, ustupiću ga kolegama!

Svi oni koji prate zvijezde na Balkanu znaju da je pop pjevačica Jelena Karleuša po mnogo čemu prva. JK vrlo često ponosno govori o svojim poslovnim uspjesima, a tu i tamo se pohvali i novim parom cipela, torbom, haljinom, pa i automobilom.

Ono što pop diva ima prva na Balkanu je najnoviji model džipa Ford Expedition. Kožna sjedišta koja se pritiskom na gumb spušaju u vodoravan položaj, dva LCD ekrana, DVD player, mini bar,… samo su dio opreme koje posjeduje Karleušin novi limeni ljubimac.

ekskluzivno-jk-od-duska-dobila-luksuzni-dzip-kad-ga-ne-budem-koristila-ustupicu-ga-kolegama3

Novi džip pjevačica je dobila na poklon od supruga Duška Tošića, a osim ovog automobila obitelj Karleuša-Tošić u garaži na Dedinju ima i Mercedes ML. Zanimljivo je kako ovaj najnoviji model Forda posjeduju samo najveće svjetske zvijezde, u Europi ih ima šest, a na Balkanu samo jedan – Jelenin.

ekskluzivno-jk-od-duska-dobila-luksuzni-dzip-kad-ga-ne-budem-koristila-ustupicu-ga-kolegama2

Prema saznanjima Folk-Portala, pop diva će novo vozilo koristiti samo za putovanja na koncerte koje će održavati u regiji, a kako je i sama rekla: kada ne bude na putu, bez problema će ga ustupiti nekom od kolega.

ekskluzivno-jk-od-duska-dobila-luksuzni-dzip-kad-ga-ne-budem-koristila-ustupicu-ga-kolegama1