(FOTO) Boban Rajović otvorio prvi restoran!

Izvor slike: Folk-Portal

Pjevač Boban Rajović jučer je u Novom Sadu zajedno sa svojim kumom Brankom Kilibardom Kićom otvorio restoran ‘La Vie’.

foto-boban-rajovic-otvorio-prvi-restoran2

Kako je sam otkrio, to je prvi u nizu restorana koje planira otvoriti u Srbiji. U prilog tome da se Rajović želi ozbiljno baviti ovim poslom govori i činjenica da je će šefa kuhinje biti priznati kuhar Petar Gajić koji se proslavio kao član žirija showa ‘Prvi kuvar Srbije’.

foto-boban-rajovic-otvorio-prvi-restoran1

U njegovim specijalitetima sinoć su uživali Dara Bubamara, Jovan Perišić, Ena Popov, Mladen Baron kao i brojne druge osobe iz javnog života Srbije koji su došli podržati pjevača.

– Presrećan sam! Atmosfera je bila fenomenalna, gosti prezadovoljni, ja prezadovoljan…Priznajem, malo sam bio zabrinut i nervozan, bojao sam se da se šta ne iskomlikuje ali hvala Bogu, sve je prošlo čak i bolje nego što sam se nadao. Jedino za šta sam trenutno zabrinut je to da mi protekli mjeseci napornog vježbanja i strogih režima ishrane ne odu u vjetar jer niko ne može da odoli delicijama Petra Gajića ali potrudit ću se, ako ništa da se barem držim samo salata. – uz osmijeh nam je rekao Boban koji već sutra putuje na američku turneju koja će trajati više od mjesec dana.